Ana Sayfa gazetearakli.com 10.06.2024 386 Görüntüleme

8. Salmangas-Araklı Bisiklet Etkinliği

Gelenek Devam Ediyor.
8 yıldır aralıksız devam eden Bayburt Salmangas dağı Araklı Bisiklet Etkinliği 8. Kuşatmasını da yaptı.
Bir gurup doğa sever sabah erkenden pedal çevirerek, bir kısmı ise araç ile Salmangas dağına yola çıktı. Zirvede dağ havası ile buluşan ekip öncü araç ile Bayburt’a doğru akmaya başladı. Tornavi’nin Maden Suyunda piknik vb sosyal etkinlikler yaptı.
Öğlen namazının ardından yeniden pedal çevirmeye başlayan ekip araçlar yardımıyla Salmangas Tunelinden geçerek Araklı istikametine yönünü çevirdi.
Tunelden Araklı’ya kadar Pazarcık, Handeliyaz Mağarası, Çatak, Asmasu Şelalesi, Çankaya, Erenler, Os Şelalesi gibi uğrak yerlerini ziyaret ede ede Araklı’ya ulaştı.
Yıllardır süren, gelenekselleşen ve sabırsızlıka beklenen bu etkinliğe katkı sunan, depo61.com, Vadi Taş Fırın, Erenler Derneği ve tabi katılımcıları tebrik ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster