Ana Sayfa Erenler'den, gazetearakli.com 18.08.2019 865 Görüntüleme

Erenler Derneği Kurucu Başkanı ve Son Dönem Belediye Başkanı Ömer Bektaş’tan Açıklama

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Medrese Hocamız Haci Mecit Efendiyi Hakka uğurladık.
Tüm sevenleri olarak elbette hüznümüz nedeniyle sağlığında hizmette kusurumuz olduğu gibi cenaze organizasyonunda da kusur ve eksiklerimiz olduysa Erenler halkı adına özür dilerim.
Onbinin üzerinde beklenmeyen tahmin edilemeyen katılımla Kara Dere tarihinin en büyük cenaze namazını meydana getiren halkımız trafik dahil bir çok hususta aksamalara neden olmuştur.
Tahmin edilemeyen bu katılım Araklı resmi kurumlarının alması icabeden tedbirleri zamanında alamamasına sebep olmuştur diye düşünüyorum.
Trabzon Müftülüğü ve Araklı Müftülüğü bu cenazeyi Yüzlerce alim yetiştiren iki tane il müftüsü onlarca ilçe müftüsü vaiz yüzlerce imam binlerce hafız yetiştiren bu zatın cenaze merasiminde icra etmesi icabeden vazifeyi ifa edememiştir.
Yakında ikinci bir basın duyurusuyla muhtelif konularda açiklamada bulunacağım.
Bu cenazede aksayan bir şey olduysa bunun suçlusu benim.
Erenlerde yaşayan kardeşlerim siz Kuran Kursuna Erenler İmam Hatip okuluna ve Erenler ilkokuluna sahip çıkın Eski Belediye binası Kuran Kursunun malıdır Kuran Kursusuna teslim edilene kadar hukuki ve siyasi mücadele edeceğimi bilmenizi isterim.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ömer Bektaş
Erenler Son Dönem Belediye Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster